tisdag 2 augusti 2011

En varm dag

Ja i dag blev det ytterligare en varm promenad inne i vår vackra huvudstad.
45 minuters löpning i hundrastgården vid uggleviken superbra, tog lite bilder med iphonen så det blev väl inte någon jätte hit direkt. Först bilden är dock på Qash som skall stå och nosa med huvudet utanför bilfönstret. Jag har ju fällt baksätet åt dom så dom har lite plats att röra sig på.








8 kommentarer:

Unknown sa...

Hej! Visst var det Barquash som var med i "Huset fullt av hundar"? Så roligt att han nu har hittat ett eget hem - verkade ju vara en oerhört trevlig hund!

Patrik sa...

Japp det var det. Jag hade funderat ganska länge på en hund till då min ridgeback tik började bli gammal. I december var hon borta, då gick jag och velade ett bra tag. Sen hörde jag av mig till Inger, som jag kände sen tidigare. Vips så hade jag en hund till :) Inger hade samma vecka som jag hörde av mig till henne tagit bort att han var till salu. Hon hade förlikat sig med att inte bli av med honom. Men så vips nu e han här. Han é väldigt rolig och kelig.

Maja sa...

Vilka fina bilder Patrik! Och jag bara älskar den nya bloggrubrikbild.

Patrik sa...

Tack Maja visst är det en superbild. Det var en kompis som gick förbi när jag och en annan kompis hade en liten picknick. Så tog han denna bild. Riktigt riktigt bra. Perfekt att dom stod och spanade på hästarna som var i hagen framför dom. Själv har jag lyckats slarva bort laddaren till min systemkamera för andra gången. Som tur är så ta iphonen bilder som går och använda också:)

Unknown sa...

Du får gärna berätta mer om hur de anpassar sig till att vara två - och om de drar till sig så mycket uppmärksamhet som man skulle kunna tro när du är ute med dem tillsammans. Tränar ni något?

Patrik sa...

Att vara två är inget problem ingen av dom har ju direkt varit ensam hund. Xanzi blev ensam för första gången i december när jag tog bort Gena. Så den omställningen har inte varit något problem.

Uppmärksamhet drar vi på oss det kan jag ju lugnt säga . I gemene mans ögon ser dom exakt likadana ut :) är höga så folk tror att det är någon form av grand danois??? Jag tycker inte att dom är så stora. Men jag e ju van. Men stora likadana och väldigt udda ras, ja en hel del frågor blir det.

Jag har tänkt köra viltspår med Qash, men jag vill se hur mottaglig han är för kommunikation först. Så jag har tänkt att vänta till hösten. Xanzi skulle jag kört lite lure coursing med men hade en väldig förmåga att dra. och lyssnade absolut inte. Så det blev aldrig av.

Unknown sa...

Får jag lägga en länk till din blogg från min?

Patrik sa...

Ja självklart:)